Trasari limite Bucuresti-Ilfov

Trasare – delimitare teren

Trasarea sau intarusarea limitelor de proprietate conform coordonatelor obtinute in documentatia cadastrala.

Trasarea terenului sau delimitarea limitei proprietatii este operaţia topografica de materializare a punctelor care delimiteaza imobilul, folosind diferite repere: borne, tarusi, buloane, picheti etc. Aceasta operaţie se execută utilizand instrumente topografice de vizat şi de masurat.

Acte necesare trasare teren sau delimitare teren pe care proprietarul trebuie sa le puna la dispoziţia topografului:

„Planul de amplasament şi delimitare a imobilului” care conţine coordonatele punctelor care delimitează terenul, în sistemul de proiecţie Stereografic 1970 sau în sistemul de proiecţie Stereografic 1930 – Local Bucureşti (numai pentru imobilele din municipiul Bucureşti).

Coordonatele din documentatia cadastrala avizata definesc forma, suprafaţa si dimensiunile terenului dumneavoastra si amplasamentul exact pentru delimitare si constructie imprejmuire.

Atentie! Inainte de cumpararea unui imobil este de preferat sa apelati la un autorizat cadastru sau/si topograf pentru trasarea sau delimitarea limitelor pentru a verifica daca suprafata din cadastru corespunde cu cea din teren sau daca limitele sau deschiderile sunt conforme.In cazul in care acestea nu corespind ele pot fi modificare la Oficiul de cadastru prin alta documentatie cadastrala sau imobilul poate fi litigios.

Tarife trasari topografice

Tarif trasare puncte delimitare imobil negociabil pentru un numar mai mare de 5 puncte, conform ofertelor.

Tarif trasare axe construcţie este negociabil pentru un numar mai mare de 5 axe (tariful per ax scade)

Termen de executie: 1-10 zile de la data la care suntem contactati

Tarifele sunt valabile pentru Bucuresti si Ilfov si pot fi consultate aici.

Autorizat cadastru si intabulare 0749.055.525  / 031.100.52.02 sau click aici!